Helikopteri i KFOR-it sillet mbi Podujevë (Video)

Sot, në mesditë për rreth 30 minuta një helikopter i KFOR-it ka fluturuar mbi qytetin e Podujevës. Një lexues i PodujevaPRESS na e ka dërguar një video ku shihet helikopteri duke fluturuar mbi qytet.

PodujevaPRESS edhe më heret ka raportuar se janë shtuar patrullimet e trupave të NATO-s që gjinden në Kosovë, në qytetin e Podujevës. Kjo gjë ka shtuar kurreshtjen e banorëve, pasi që ka disa vite në këtë qytet nuk ka trupa të NATO-s me emrin KFOR.

Në qershor të 1999 në Podujevë ishin stacionuar trupat britanike por pas disa viteve ato u zavendësuan me trupat ushtarake të Çekisë dhe Sllovakisë, ku këto të fundit para disa viteve u larguan nga Podujeva, /PodujevaPRESS/