Humb një katërvjeçar në Mramor

Një djalosh katërvjeçar, Erion Gashi, mbrëmjen e së mërkurën rreth orës 17:00 është larguar nga shtëpia e tij në fshatin Mramor.

Katërvjeçari në kohën kur ka humbur kishte të veshur trenerka të katërta dhe xhemper të së njëjtës ngjyrë.

Lusim të gjithë që mund të kenë informata rreth lokacionit të Erion Gashit të lajmërohen në numrin 00 377 44 296 252.