FJALA e Podujevës mbështet protestën e nesërme në Orllan!

 

Dega e partisë FJALA në Podujevë, ka bërë të ditur se do ta mbështesë protestën e nesërme të paraljmruar nga banorët e Orllanit, bënë me dije zyra për informim e kësaj partie, njofton PodujevaPRESS.

Banorët e Orallnit të Podujevës kanë paralajmruar se neser me datë 17 mars nga ora 13:00 do të mbledhen në Orllan për të  protestuar në mënyrë paqësore për shkak të mungesë së ujit të pijes. Banorët kanë njoftuar se do të protesotojnë në shenjë revolte ndaj organeve komunale sipas të cilëve s’kanë mar asnjë hap për të zgjidhur një problem imediat të banorëve të asaj ane./PodujevaPRESS/

 

Kjo është komunikata e plot:

 

Komunikatë

Të nderuar qytetarë të Podujevës dhe veçanërisht qytetarë të Orllanit dhe fshatrave perreth,ju informojmë që Partia FJALA dega në Podujevë mbeshtet protesten tuaj paqësore për munges të ujit të pijshëm që do mbahet me 17 mars 2017 në ora 13:00.

Njëheritë ju informojmë që do jemi bashkë pjesëmarres me ju në ketë protestë. Partia FJALA gjithëherë krah me qytetarin kur ka nevojë,çdoherë në perkrahje të tyre.

 

Me respekt

Megzon Kaçanolli

Zyrtar për informim – Partia FJALA Podujevë