Ftesë publike nga Drejtoria për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik në Podujevë

Drejtoria për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik në Komunën e Podujevës ka bërë ftesë publike për aplikim për ndarjen e tezgave në Tregun e Gjelbërt të kësaj komune, njofton PodujevaPRESS.net

Aplikimi duhet të bëhet në objektin e komunës.
Ky është njoftimi: