Fluksi i bashkatdhetarëve bllokon hapësirat e Qendrës Komunale të Regjistrimit Civil

Rrugët përreth dhe hapësirat e qendrës komunale të regjistrimit civil në komunën e Podujevës janë mbingarkuar nga kërkesat e bashkatdhetarëve  për rregullimin e dokumentacionit të gjendjes civile.

PodujevaPRESS ka raportuar ditë më par për gjallërinë që kanë sjell në qytetin tonë ardhje në mas e bashkatdhetarëve nga perëndimi.

Por përveç vizitave që këta të fundit po realizojnë në familjet dhe të afërmit e tyre, ata po i shfrytëzojnë këto ditë pushimi edhe për rregullimin e dokumenteve personale në zyrat e Qendrës Komunale për Regjistrimit Civil.

Falënderojmë lexuesin e portali informativ PodujevaPRESS që ka raportuar lajmin përmes këtyre fotove. Ne ju mbajmë të informuar në kohë. /PodujevaPRESS/

 

Artikulli paraprakKomuna e Podujevës pranon donacion nga Westerstede e Gjermanisë
Artikulli tjetërGjendet trupi i pajetë i një studenti në Mitrovicë