EKSKLUZIVE: Komuna e Podujevës me 4,905 €uro ka menduar që të pastrojë rrugët e Podujevës për 2 DIMRA?! (Foto)

Podujeva është  komuna me  sipërfaqen më të madhe në Kosovë  dhe ka 78 fshatra, ndërsa ndarja e kësaj shume kaq minimale është injorancë dhe tallje me qytetarët. Kjo është  papërgjegjësi  e plotë e qeveresijes komunale.

Komuna e Podujevës  me datë 2 dhjetor 2015 ka lidhur kontratë kornizë me kompaninë “Vaakal” në vlerë për njësi prej 4,905€ për mirëmbatjen e rrugëve dhe trotuareve në tërë territorin e komunës së  Podujevës gjatë sezonit dimror 2015-2017.

Podujeva është  komuna me  sipërfaqen më të madhe në Kosovë  dhe ka 78 fshatra, ndërsa ndarja e kësaj shume kaq minimale është injorancë dhe tallje me qytetarët. Kjo është  papërgjegjësi  e plotë e qeverijes komunale.

Ndërsa, bora sot ka bllokuar shumicën e fshatrave, makinerit e kësaj kompanie rrinin të parkuara. Portali ynë e ka siguruar kontratën e plotë. /PodujevaPRESS/

 

Artikulli paraprakRruga që lidhë fshatrat Ballofc-Herticë e bllokur totalisht (Foto)
Artikulli tjetërThyhen xhamat e autobusit të pelegrinëve serbë në Gjakovë, policia shoqëron pesë femra në stacion