E paprecedentë: Barack Obama me 30 mijë njerëz do të marshojë drejt Shtëpisë së Bardhë kundër Trump-it

Ish-presidenti i SHBA-së, Barack Obama, duket se ka vendosur që të rikthehet në qendër të vëmendjes dhe të përfshihet në çështje politike.

New York Post ka shkruar se Obama do të rikthehet në përpjekjen e tij për të kundërshtuar Presidentin amerikan Donald Trump.

Sipas kësaj gazete, Obama do të udhëheqë një protestë kundër Presidentit Trump.

Bëhet fjalë për 30 mijë protestues që do të marshojnë drejt Shtëpisë së Bardhë për të protestuar kundër Donald Trump-it.

Këtë marshim Obama do ta bëjë përmes një rrjeti të organizatave jofitimprurëse. Në këtë fushë po planifikon ish-Presidenti Barack Obama që të angazhohet pas tërheqjes nga politika amerikane.

Edhe përmes statuseve të tij në Twitter, Obama ka shfaqur ambicien e tij për t’u angazhuar në organizatat jofitimprurëse për të kundërshtuar Presidentin amerikan Donald Trump. /SYRI.net