Brenda shtëpisë luksoze të Ivanka Trump (FOTO)

Vajza e Trump fiqnje me Obaman.

Është një shtëpi luksoze e cila më parë kishe pronar Dan K. Rapoport dhe gruan e tij Irina dhe ka stil nga lindja.

Kjo është shtëpia e re e Ivanka Trump në Washington, e cila fqinj do të ketë ish-presidentin Barack Obama.

16-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148766-993726015-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148761-539899214-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148758-483318313-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148755-492282212-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148752-568193011-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148748-837494510-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148745-331020509-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148742-688852508-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148740-423446607-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148737-657324106-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148735-174045005-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148732-656482004-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148729-635761803-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148726-466170802-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148723-97746101-ivanka-trump-new-washington-dc-home_1486148796-1131402

Artikulli paraprakHistori, çfarë ka ndodhur më 4 shkurt?
Artikulli tjetërPodujeva do të bëhet me Qendër për Aftësim Profesional (QAP)