Avni Ajeti e pyet Komandant Dajën: Në cilat vija të zjarrit gjatë luftimeve ke marrë pjesë?

Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit Rrustem Mustafa i njohur si Komandant Remi, para disa ditësh ka dhënë një intervistë ku ka thënë se Albin Kurti ishte bashkëluftëtar i tij, çka ka sjell edhe shumë reagime nga komandantët e tjerë, transmeton PodujevaPRESS.net

Dje kishte një reagim edhe nga Kadri Kastrat i njohur si Komandant Daja i cili tha se Albin Kurti asnjëherë nuk ka qenë pjesë e UÇK-së, dhe ato çka ka thënë Remi nuk qëndrojnë.

E ndaj kësaj deklarate ka reaguar ish-pjestari i ZOLL njëherit edhe bashkëluftëtari i Zahir Pajazitit, Avni Ajeti.

Ai ka bërë një pyetje ku ka kërkuar edhe përgjigjje ” Kadri Kastrat paska folë diçka për Kurtin, e ti, apo na tregon ku dhe në cilat vija të zjarrit gjatë luftimeve ke marrë pjesë?