Reagon përsëri Remi: Ka një mesazh për ata që e kundërshtuan

Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa i njohur si Komandant Remi, ka lëshuar një mesazh tek shkrimi i bashkëluftëtarit të tij Bedri Llapashtica i cili kishte dal në mbrojtje të Remit, njofton PodujevaPRESS.net

Remi ka thënë se disa bashkëluftëtar se kanë iden se në luftë duhen edhe sektorë të tjerë që jo domosdo duhet të kenë pushkë.

Ai ka thënë se lufta e fituar zgjon debate.

Ky reagim e Remit erdhi pasi që Llapashtica kishte shkruar një shkrim në mbrojtje të Rrustem Mustafës duke thënë se disa komandant që sot po flasin patriotizmin e kanë shumë të vonuar dhe shumë vonë janë bashkuar në UÇK.

Ditë më parë ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit Rrustem Mustafa në një intervistë televizive kishte thënë se Albin Kurtin e kishte bashkë luftëtar, e kjo ka bërë që të ketë reagime.

Ky është mesazhi i tij: