ARKIVË: Qyteti i Podujevës ndër vite, para dhe pas luftës! (Foto)

Qyteti i Podujevës në pamje të parë duket si i qëndron kohës dhe s’ka ndryshuar asgjë, megjithatë nëse krahason fotot e bërë ndër vite e vëreni dallimin, njofton PodujevaPRESS.

PodujevaPRESS u sjell foto nga arkiva e saj të realizuara ndër vite, para dhe pas lufte.

1.Bibloteka e qytetit e cila është djegur pas lufte, ndërsa tani kjo pjesw është e hapur dhe quhet Sheshi “Ali Ajeti”

 

2. Në këtë foto shihen: objekt i Gërmisë- shtëpisë së mallrave, qendra e qytetit, objeti i kuvendit komunal, dhe bibloteka e qytetit.

3. Pjesa e qytetit mbrapa shkollës fillore “Shaban Shala”, tani në këtë pjesë është hapur rrugë e re dhe është ndërtuar tregu i ri.

4.Përmendorja e të rënëve në luftën Nacional Çlirimtare kundër fashizmit

© PodujevaPRESS. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara