A e dini dhëndërr i kujt është Kadri Veseli!?

Kryetari  i Parlamentit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli  është i martuar me Violeten dhe kanë 4 fëmijë, 1 vajzë dhe 3 djemë.

PodujevaPRESS merr vesh se Kadri Veseli është dhëndërr i Llapit, bashkëshortja e tij Violeta është nga fshati Shajkofc  i komunës së Podujevës.

Kadri Veseli njëherit është edhe kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), ndërsa njihet si njëri nga liderët që në shumë takime është i shoqëruar nga  bashkëshortja, Violeta.