1,168 gjoba ka shqiptuar policia në Podujevë ndaj qytetarëve për mos respektim të masave anti-Covid

KKSB shqyrtoi gjendjen e sigurisë dhe situatën me menaxhimin e pandemisë Covid-19

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi i Komunës së Podujevës (KKSB) ka mbajtur mbledhjen e rregullt në të cilën ka analizuar gjendjen e sigurisë në komunë, situatën me pandeminë, sigurinë në shkolla dhe në komunikacion.

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në mbledhjen e sotme, të cilën e kryesoi Nënkryetari Nexhmi Rudari, ka shqyrtuar gjendjen e sigurisë në komunë, situatën aktuale dhe menaxhimin e pandemisë COVID-19, sigurinë në shkolla dhe gjendjen e sigurisë në komunikacion.

Lidhur me gjendjen e sigurisë në komunë, komandanti i Stacionit Policor, Bekim Zogiani, tha se gjendja e përgjithshme e sigurisë është e mirë. Ai raportoi për gjitha rastet veprave të ndryshme të raportuara në polici gjatë muajit të fundit. Ndërsa sa i përket ndëshkimit të qytetarëve për mos respektim të masave anti-Covid, komandanti Zogiani tha se që nga hyrja në fuqi e masave, në komunën e Podujevës janë shqiptuar gjithsej 1, 168 gjoba ndaj qytetarëve për mos zbatim të këtyre masave.