10 trendet e modës për vitin 2017

Nëse ju keni vendosur të bëni një ndryshim të madh ose të befasoni dashurinë tuaj,me një pamje mahnitëse, këtu janë 10 tendencat e modës për vitin 2017.

Të gjitha ato që ju kompletojnë dhe ju japin një stil unik dhe një elegancë të parezistueshme mund t’i gjeni më poshtë:

  1. Rozë 

2017-fashion-trends-the-everygirl-pink-2

 

2017-fashion-trends-the-everygirl-pink

Ngjyra rozë është kthyer në çdo vend tashmë. Ju nuk keni nevojë të ikni nga ajo ngjyrë dhe nuk keni pse ta bënit?

Ishte pothuajse në të gjitha koleksionet dhe mbi të gjitha ngjyra rozë njihet për ndjelljen e dashurisë dhe romancës.

2. Fustanat me vija të viteve të 90-ta

2017-fashion-trends-the-everygirl-stripes

 

2017-fashion-trends-the-everygirl-stripes-21

 

3. Athluxury (nuk duhet të ngatërrohet me athleisure)

2017-fashion-trends-the-everygirl-athletic

 

2017-fashion-trends-the-everygirl-athletic-2

4. Vathët

2017-fashion-trends-the-everygirl-statement-earring-11

5. Lulet për pranverë

2017-fashion-trends-the-everygirl-florals-2

6. Mëngët e gjera të viteve 80-të

2017-fashion-trends-the-everygirl-bell-sleaves-1

7. Veshje të kombinuara

2017-fashion-trends-the-everygirl-2

8. Me platformë të gjerë

2017-fashion-trends-the-everygirl-5

9. Përdoruese

img_9494-3-1

8aa1002144d59c833ca89b3d42009046

10. Sytjenat në pah

tk-sports-bras-that-make-a-style-statement-1661956-1455748737_640x0c

main_original_640x0c7-1