Zyrtare këta janë 19 deputetët e PDK’së, dy llapjanet Eliza dhe Floreta bëhen deputete

Është bërë publike lista e votave që kanë marrë anëtarët e Partisë Demokratike të Kosovës në zgjedhjet e 14 shkurtit.

PDK-ja ka marrë 19 deputetë ndërsa më i votuari i listës është Enver Hoxhaj me 100.518 vota.

Pas Hoxhajt, radhitet Uran Ismajli si personi i dytë më i votuari me 26.748 vota.

Dy llapjanet Eliza Hoxha dhe Floretë Zejnullahu kanë arrit të bëhen deputete.

Kjo është lista e plotë: