Zhduken dy fëmijë në Rahovec

Dy persona nga Rahoveci kanë raportuar se dy fëmijët e tyre meshkuj janë larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tyre.

Pas hetimeve të zhvilluara është arritur të gjendet njëri prej viktimave, ndërsa për viktimën e dytë janë duke vazhduar kërkimet.