VV e Podujevës: Komuna urgjentisht të afrojë ndihmë për fshatrat e bllokuara

Zyrtarët e Lëvizjes Vetëvendosje në Podujevë kanë reaguar pas situatës së fundit të krijuar nga reshjet e borës si pasojë e së cilës shumë banorë janë bllokuar nëpër shtëpitë e tyre si pasojë e ortekëve të borës nëpër rrugët e fshatrave të Podujevës.

Sipas tyre,  Komuna e më konkretisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe kompanitë përgjegjëse kanë qenë të mangëta në marrjen e përgjegjësisë ndaj situatës së krijuar. Po ashtu zyrtarët e VV kanë kërkuar nga kompanitë që të jenë pranë zonave të bllokuara duke përmbushur kështu obligimet që kanë. /PodujevaPRESS/