Vogëlushë me qenë të mëdhenj. Janë fotografi që të ngrohin zemrën

“Vogëlushët dhe qentë e tyre të mëdhenj” është një projekt fotografik shumë i bukur i Andi Seliverstof, që fokusohet në lidhjen e pathyeshme mes ëmijëve të vegjël dhe qenve të tyre me përmasa të mëdha. Fotografi kaloi katër muaj duke bërë me mijëra fotografi në Shën Petërsburg, përpara se të realizonte një libër me disa qindra prej fotografive më të mirascreen-shot-2016-12-13-at-11-10-33 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-38 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-43 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-48 screen-shot-2016-12-13-at-11-09-35 screen-shot-2016-12-13-at-11-09-57 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-03 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-07 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-13 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-19 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-23 screen-shot-2016-12-13-at-11-10-29

Artikulli paraprakBarnat kundër gripit mund të nxisin përhapjen e virusit
Artikulli tjetërKuvendi Komunal i Podujevës mbajti mbledhjen e fundit për vitin 2016