Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

Gjatë ditëve në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike në disa lokacione të Kosovës, njofton KEDS.

Këtu mund t’i shihni lokacionet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Gllobari (Kodi 16021008)   prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

2.

Më 10.10.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Nr 36 Hidrofori (Kodi 11000015)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja e Xhambazëve, një pjese e Bregut të Diellit, rr. Ilmi Rakovica dhe  rr.Lordi Bajron.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 10.10.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Nr 37 Stabilimentet shpërndarse (Kodi 11000016)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë lagjes spitalit, Hendikos, Rr. Qazim Asllani , Fakulteti Teknik, Farmedi- Eulexi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 10.10.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Nr 38 Bregu i Diellit (Kodi 11000017)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e lagjes së Spitalit, një pjesë e Bregut të Diellit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Prishtina ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Spitali (Kodi 10010001)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Spitalit.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Prishtina ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Furra-Zona Industriale (Kodi 10010002)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i Zjarrfikësve dhe Mekanika.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Prishtina ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Don Bosko (Kodi 10010003)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ministria e punës dhe mirëqenies sociale, Don Bosko.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

8.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Prishtina ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Policia (Kodi 10010004)   prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Balistika, SH.P.K Depo.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09,10,11,12,13,14.10.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

·         Dalja 10/0.4 kV  Fshatrat 1 (Kodi 14000009067)   prej orës 10:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e fshatit Llapashticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

2.

Më 09.10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10/0.4 kV  J7 Baci Petrol (Kodi 13000003016)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Aziz Zhilivoda, rr. Tutini  dhe Shkolla Ilmi Rakovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

3.

Më 09.10.2017 në NS 35/10 kV Drenasi  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Drenasi 1 (Kodi 16021001)   prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Soliterat, Posta, Te shtëpia e shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2 (Rukolli).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës së betonit.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 08,10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ibrahim Banushi, Elena Gjika, Shtëpia e Pleqëve, Ilaz Agushi, Blloku i parë i banesave, Gjimnazi, Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr.Çamëria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku, rr. 4 Llullat, pjesa afër Ilirisë, rr. Gustav Majer, Hotel Ilira, Diletacioni, rr. Sylejman Vokshi, Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Xh.Ibishi, Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë, rr.Laberia, rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Germia, Pishina Gërmia, AUK, Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu, rr. A.Rrustemi, Varret e Jahudive, Rezervoarët, Matiçani dhe Zllatari, Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl, Parlamenti i Kosovës, një pjesë e rruga B dhe një pjesë e Matit 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-it.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.10.2017 në TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Zhuba (Kodi 31000026)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastericë, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë, Lubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja-Sellë, Mushnikovë, Ts Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shtëpia e Bardhë, Sredska,  Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

Më 10.10.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Ballkani l (Kodi 32000010)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ballkani l, Viva Fresh  dhe  ETC.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 10.10.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Ballkani ll (Kodi 32000011)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ballkani ll.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 10.10.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Ballkani ll (Kodi 32000012)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ballkani lll.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 09.10.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.10.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Gjinovci (Kodi 32000003)   prej orës 08:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Jagoda (Kodi 52056005)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastericë, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja-Sellë, Mushnikovë, Ts Prevalla, Hotel Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e Bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Dalja lV (Kodi 50051004)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.17 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Rugova (Kodi 50051006)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.10.2017 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Novolani (Kodi 73000005)   prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvarim dhe Mihaliqi.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09.10.2017 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Ekstra (Kodi 73000006)   prej orës 09:00 – 09:30 deri në orën 16:30 – 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shales, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxh Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Ndërsa prej orës 09:00 deri në orën 17:00 gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. 2 Maji, Zjarrfiksat, Një pjesë e fshatit Studime.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.10.2017 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Bresalci (Kodi 63000010)   prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Dobroshi (Kodi 80080007)   prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stubëll.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.10.2017 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Opterusha (Kodi 82000010)   prej orës 09:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe  Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i izolatorëve.

2.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Mirusha (Kodi 82082002)   prej orës 08:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.10.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Denji (Kodi 82081007)   prej orës 08:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i transformatorit.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 10.10.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj lll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Drejtimi i Komogllaves (Kodi 40000009)   prej orës 09:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komogllava, një pjesë e fshatit vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

Më 09.10.2017 në TS 110/35/10 kV Lipjani  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Zona Industriale (Kodi 41000009)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

3.

Më  07.10.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 10:00 deri 10:30 dhe prej orës 15:00 deri në 15:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tërrni,  Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gërlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi i Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.

Ndërsa Degëzimi Kojka do të ndërprehet prej orës 10:00 deri 15:30. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rubovci dhe Kojska.

Arsyeja e ndërprerjes: Aftësimi i ndarësit ajror në degëzimin Kojskë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07,08.10.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Drenicës (Kodi 41048001)   prej orës 08:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 14:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  një pjesë e Rrezes (Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushtica e Ulët, Resinoci Baincë, Shala dhe  Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave.

2.

Më 08,10.2017 në NS 35/10 kV Shtimje do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Maksiti (Kodi 41046006)   prej orës 10:30 deri në orën 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika Maksiti Putz.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave./Express/