Vëllau i Agim Veliut: Urime LDK kryesia e re, me mendësi puqiste e diktatoriale

Pas shkarkimit të Agim Veliut nga pozita e kryetarit të degës së LDK-së në Podujevë ka reaguar edhe vëllau I tij Samiu, I cili përmes një postimi në facebook ka shkruar se në krye të LDK-së tani është një kryesi puqiste e diktatoriale, transmeton PodujevaPRESS.net

Ai ka dhënë një varg arsyesh se pse sipas tij po u dashka ta shkarkojnë Agimin nga kryetari degës duke shkruar sukseset e tij Brenda 20 viteve.

Ky është postimi I tij:

Mendoj se,

Agim Veliu, nuk e meriton të jetë anëtar i degës së LDK-së në Podujevë e aq ma pak kryetar i sajë, sepse;

– Është themelues i degës së LDK-së në Podujevë në vitin 1989.

– Agimi është plagosur për LDK-në në vitin 2000.

–  Agimi e ka mbajtur LDK-në në pushtet për plotë 20 vjet, të vetme pa pasur nevojë me hy në koalicion me as një parti tjetër politike.

– Ka qenë dhe është dega  ma e fyqishme e LDK-së edhe për kah numri i votave.

– Nuk ka psuar as një humbje në të gjitha zgjedhjet edhe qëndrore edhe lokale për 20 vite me radhë.

– Agimi nuk e lejoj LDK-në që të nënshtrohet e të poshtrohet në qeverinë e kaluar nga parneri qeverisës dhe bashkepuntorët e tij, brenda LDK/së

– Agim Veliu  edhe në ditët ma të liga të LDK-së nuk e lejoj që LDK-ja të  bie nën  23,1% në Podujevë që është dyfishi i rezultatit zgjedhorë të LDK-së në nivel vendi.

– Agim Veliu e fitoj edhe mandatin e deputetit në këto zgjedhje.

– Agim Veliu e meritoj plotësisht të përjashtohën nga kryetari dhe strukturat ma të larta të partisë, sepse “Dhitë që ju duket përqdo ditë ja panë deles njëher”.

– Agim Veliu është dhe do të mbeten përherë në LDK, i përbetuar sepse LDK-ja është familja e tij.

– Urime LDK- kryesia e re, me mendësi puqiste e diktatorjale që po e kultivoni tani e do tu hakmirret në të ardhmen!