Vdes Fikrije Ukelli, e njohur si Ceka

Ka ndërruar jetë në moshën 80 vjeçare, kuzhinierja e njohur Fikrije Ukelli, e njohur si Ceka.

Ceka ishte autore e librave të 1000 receta”, dhe “Receta me gatime tradicionale”.

Ajo la pas vetës një vajzë dhe dy djem.