Vazhdojnë aderimet në AAK-në e Podujevës, Besnik Tahiri prezenton edhe një kandidate për asamblen komunale

Kandidati për kryetar të Podujevës nga radhët e AAK-së Besnik Tahiri ka prezentuar sot aderimin e ri në këtë subjekt politk, transmeton PodujevaPRESS.net

Ai ka prezentuar Qëndresa Musa Shehollin. Ajo ka mbaruar studimet për Administratë Publike, po ashtu është në vitin e fundit në Fakultetin e Fizikës. Qëndresa, aktualisht udhëheq administratën në biznesin e familjes dhe është në proces të licencimit për instruktore.

Ky është njoftimi:

Qëndresa Musa Sheholli, është një profesioniste e përkushtuar për familjen dhe biznesin. Ajo ka mbaruar studimet për Administratë Publike, po ashtu është në vitin e fundit në Fakultetin e Fizikës. Qëndresa, aktualisht udhëheq administratën në biznesin e familjes dhe është në proces të licencimit për instruktore.

Qëndresa do të jetë pjesë e ekipit për administratë dhe kandidate për asamble komunale. Në fokus të analizës në fushën e administratës do të trajtohet lidhja e sistemeve brenda komunës; sistemi i integruar i shërbimeve; digjitalizimi i kërkesave dhe shërbimeve; standardizimi dhe kodimi i shërbimeve.

Administrata komunale do të kthehet në model të ofrimit të shërbimeve dhe gjenerator i zhvillimit.

Qendresa dhe ekipi  ynë i profesionistëve të rinj do të instalojë një menaxhim modern dhe evropian, ashtu siç e meritojnë qytetarët e Podujevës.