Ushtria Amerikane trajnon ushtarët e FSK-së |FOTO

Ushtria Amerikane gjatë ditës së djeshme ka ofruar trajnim dhe familjarizim me automjete me siguri të blinduar për shoferët e FSK-së.

Kështu bëri të ditur Ambasada e Shteteve të Bashkuara përmes një njoftimi në rrjetin Facebook.Në njoftim thuhet se ky trajnim erdhi si përkrahje për tranzicionin 10 vjeçar të FSK-së.

“Dje ushtria Amerikane siguroi trajnim të shoferëve dhe njohje të mekanikës në automjetin M1117 me siguri të blinduar.

Ky trajnim mbështet tranzicionin e matur 10 vjeçar të FSK-së.

Vozitësit e FSK-së tani do ndërtojnë një plan trajnimi që ofron mundësi të rritura të transportit për njësitet e sigurisë,” thuhet në njoftim.