U nda nga gruaja pasi pa diçka në këtë foto (Foto)

Martesat përfundojnë me ndarje për arsye të ndryshme.Por a e dini çfarë? Një burrë u nda nga gruaja e tij vetëm pasi pa fotografinë që ai ia kishte bërë asaj.

Ai ishte jashtë shtëpisë për 20 ditë dhe kur u kthye, ia bëri një foto gruas së tij, e shikoi atë më pas mirë dhe më e keqja ndodhi.Ajo duket e bukur me këtë buzëqeshje në fytyrën e saj, por prisni derisa ta kuptoni arsyen pse burri i saj e la atë pasi e pa këtë foto.