Trump: Nuk e dija se të jesh president ka kaq shumë punë

Donald Trump, presidenti i Shteteve të Bashkuara, ka thënë se është surprizuar kur e ka kuptuar se sa shumë punë ka një president.

Lideri i botës së lirë ka thënë për Fox News se ai punon për orë të gjata dhe shpesh gjatë natës fle vetëm katër apo pesë orë, transmeton Klan Kosova.

Trump që në fillim të mandatit presidencial ka thënë se është surprizuar me faktin se sa shumë punë ka presidenca dhe ka thënë se të qenit president mund të jetë një eksperiencë surreale,.