Telekomi mbulon me WiFi falas Qendrën e Qytetit në Podujevë

Telekomi do ta mbulon me WiFi falas Qendrën e Qytetit të Podujevës, keshtu thuhet në njoftimin e komunës.

Njoftojmë qytetarët e komunës sonë se falë marrëveshjes së kryetarit të Komunës, Shpejtim Bulliqi, me përfaqësuesit e Telekomit, prej sot qendra e qytetit (nga objekti i Komunës dhe përgjatë Bulevardit) do të jetë e mbuluar me WiFi free – valë të internetit.

Falënderojmë Telekomin për këtë shërbim falas për qytetarët, që vjen si dhuratë për festat e fundvitit.