Teksti i plotë i ‘Redrum’, i përkthyer në shqip do t’ju “tmerrojë”!

Kënga e re e Era Istefit, një bashkëpunim i saj me Felix Snow u mendua fillimisht si një horror për shkak se ‘Redrum’ mbrapsh është ‘Murder’ ose vrasës.

Gjithashtu titulli është një skenë e famshme e një filmi horror, në të cilin shkruhet me gjak kjo fjalë. Istrefi gjithashtu në një sekuencë në klip shfaqet me duart me gjak.
Por nëse menduat se horrori i ‘Redrum’ përfundonte me kaq, gaboheni!
4dc22a105885aa6a9eda74342a516aa2
Nëse përkthejmë tekstin e këngës zbulojmë diçka më tepër…

Teksti në shqip:

Nuk më interesojnë paratë e tua

apo makinat e tua të shtrenjta

disa njerëz më thërrasin bukuroshe

mund të të qëlloj si një yll

i ëmbël si mjalti, ngjit si çamçakëz

të përtyp si një kanibale, red, redrum (vrasëse)

Të përtyp si një kanibale, red, redrum (vrasëse)

Të përtyp si një kanibale, red, redrum (vrasëse)

Të përtyp si një kanibale, red, redrum (vrasëes)

Të përtyp si një kanibale, red, redrum (vrasëse)

Nëse bëhesh djallëzor

atëherë do të të lë të uritur

ku të shkoj unë, ti do më ndjekësh

kështu që bën mirë të sillesh siç duhet

Dashuria ime është e ëmbël dhe e hidhur (bittersweet)

por unë mund të të tregoj parajsën

por në fillim ulu në gjunjë

mbylli sytë dhe numëro deri në shtatë.

Nuk më intereson nëse je fshatar ose mbret

Nëse je me mua, atëherë je gjithçka

Je tepër i zgjuar për gjithë ato drama

S’mund të më ‘ngjisësh’ zemrën me komentet e tua

Ti i jep makinës shumë shpejt, s’do t’ja dish për mamanë time

Sikur gjoja do ja dalim

Unë jam tepër e mirë për idiotësirat e tua

Por ti ke diçka nga e cila nuk heq dorë

Kështu që le të bëjmë gjoja sikur jemi perfektë

Sikur gjoja do ja dalim

(Sikur gjoja do ja dalim)

(Sikur gjoja do ja dalim)

Je tepër i zgjuar për gjithë ato drama

S’mund të më ‘ngjisësh’ zemrën me komentet e tua

Ti i jep makinës shumë shpejt, s’do t’ja dish për mamanë time

Sikur gjoja do ja dalim

Unë jam tepër e mirë për idiotësirat e tua

Por ti ke diçka nga e cila nuk heq dorë

Kështu që le të bëjmë gjoja sikur jemi perfektë

Sikur gjoja do ja dalim

(Sikur gjoja do ja dalim)

(Sikur gjoja do ja dalim)

Tani dëgjojeni edhe njëherë këngën, duke menduar tekstin shqip

Bëje LIKE faqen PodujevaPRESS për tu njohur me lajmet e fundit:KLIKO KËTU