Të premten këto vendbanime të Podujevës do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka paralajmëruar përsëri për ndërprerje të rrymës.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

05.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.Në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovci (kodi: 14000008) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.