Tallja e radhës nga Ramiz Kelmendi: Pas katër vitesh nuk do të ketë asnjë të papunë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Ramiz Kelmendi, sërish ka dhënë një premtim që s’mund të realizohen as nga Qeveria Japoneze. Ai ka thënë se pas katër vitesh në Kosovë nuk do të jetë asnjë i papunë.

Duke folur për funksionimin e koalicionit PDK-LDK, Kelmendi gjatë një interviste për “Zërin” ka thënë se ky koalicion është i qëndrueshëm dhe më i mirin i mundshëm për t’iu dhënë zgjidhje çështjeve të mëdha për vendin. Ndërsa, në fund Kelmendi ka deklaruar se në katër vjetët e ardhshme në Kosovë nuk do të ketë të papunë.

Me këtë deklaratë Kelmendi ka vazhduar talljen me qytetarët e Kosovës që në Evropë janë pothuajse populli më me pak të ardhura.