Shpejtësia e automjeteve rrezik për nxënësit e shkollave të Podujevës (Video/Foto)

Ndërrimi  i nxënësave të paradites dhe atyre të pasiditës që ndodh rreth orës 12-13:30 përveq që i jep ngjyrë dhe shpirt rinie qytetit të Podujevës, ndonjë ditë mund të shndërrohet në fatalitet për ndonjërin prej tyre, njofton PodujevaPRESS.

Në redaksinë tonë kanë mbërritur ankesa nga nxënësit dhe prindërit se në rrugën që shpije për te dy shkollat e mesme, asaj teknike “Fan S. Noli” dhe gjimnazit “Aleksandër Xhuvani” veturat lëvizin me shpejtësi të lartë dhe jashtë normave të lejuara të vozitjes nëpër qytet.

Këta vozitës janë kryesisht ata të cilët dalin për të “gjuajtur” ndonjë femër, dhe nuk ju mjafton vetëm vozitja rrotull shkollave, por, në disa raste veturat shihen edhe duke hyrë dhe bërë rreth rrotullime mbrenda hapsirës-oborrit të shkollave.

Ekipi i PodujevaPRESS ka qëndruar sot pranë të dy shkollave të lartëcekura dhe është  dëshmuar një gjë e till, madje prezenca e policisë nuk vërehet askund afër shkollave./PodujevaPRESS/