Shpejtim Bulliqi uron qytetarët në datëlindjen e 9 të Pavarësisë së Kosovës

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës Shpejtim Bulliqi, i cili vije nga komuna e Podujevës ka uruar qytetarët me rastin e 9 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Ky është urimi i tij:

Uroj të gjithë qytetarët e Kosovës në datëlindjen e nëntë të pavarësisë së Kosovës, duke ju dëshiruar suksese dhe zhvillim të gjithëmbarshem!