Shishet e plastikes e shkaktojnë kancerin, diabetin dhe autizmin

Shishet e plastikes përmbajnë kimikale të dëmshme për hormonet dhe mund ta shkaktojnë kancerin, diabetin, ADHD-në dhe autizmin, kanë konfirmuar shkencëtarët.

Kimikalet e dëmshme për endokrinet e pengojnë sistemin hormonal të trupit, duke ndikuar në zhvillimin e trupit dhe duke e lënë atë të hapur për një sërë sëmundjesh.

Megjithatë, kimikalet e tilla gjenden në mijëra produkte të përditshme, duke filluar nga shishet e plastikes dhe të metalit, deri te detergjentet, lodrat, kozmetikat etj.  /PodujevaPRESS/

Artikulli paraprakStudim: STRESI e shkakton KANCERIN!
Artikulli tjetërKjo është BIMA që e VRET KANCERIN brenda 48 ORËVE!