Shërim në SHBA: Të lajmërohen të gjithë fëmijët me defekte në zemër

 

Fëmijët me sëmundje zemre që nuk gjejnë mjekim në Kosovë e kanë një shpresë për të gjetur shërimin në Amerikë.

Doktori Mazllum Belegu, ka kohë që është përkushtuar në gjetjen e fondeve për mjekimin e fëmijëve kosovarë që nuk kanë mundësi shërimi në Kosovë.

Së fundi ai ka paralajmëruar se do të bëjnë përzgjedhjen edhe të një numri të fëmijëve që do të mjekohen në SHBA.

Doktori Belegu ka bërë thirrje të gjithë prindërve që kanë fëmijë me sëmundje zemre që të lajmërohen në numrin e tij 049 dhe 044 126 065, në mënyrë që të vlerësohen dhe të shkojnë për shërim në SHBA.

“Duke qenë se vlerësimi i fëmijëve do të fillonte në mars, do të bënim mirë që ta japim sa më shumë këtë lajm, në mënyrë që të arrijë te secila familje në Kosovë që nëse kanë nevojë ta shfrytëzojnë këtë mundësi të mirë”, ka thënë Belgu.

Artikulli paraprak15 gabime trashanike që i bëjmë kur i lajmë rrobat, ja si mund t’i lani ato siç duhet dhe me shumë pak mund!
Artikulli tjetërSëmundja “Gjuha e kaltër” alarmon ministritë e bujqësisë në rajon