Selmanaj “fajëson” AAK e Nisma: Partnerët tanë votuan për Vetëvendosjen në Podujevë

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj, është shprehur se Lëvizja Vetëvendosje është duke i vjel frutet e pakënaqësisë së akumuluar ndaj subjekteve të tjera politike.

Duke folur për zgjedhjet në Podujevë ai ka thënë se duhet analizuar se çfarë ndodhi që humbën.

“Njëra nga arsyet është jetëgjatësia në pushtet për 20 vjet aty. Mendoj që na duhet analizë e saktë dhe do ta bëjmë. Bazuar në rezultat e fundit në Podujevë nuk kemi shumë dallim. Jemi 300 vota më pak se në zgjedhjet nacionale më 2019. Strukturat e LDK-së i kemi. Duket se ka pasë mobilizim edhe të partive të tjera – që i bie se Vetëvendosje në Podujevë është votuar edhe nga partnerët në koalicion që i kemi. AAK, Nisma që nuk kanë pasur kandidatë dhe njerëzit e tyre e kanë votuar Bulliqin”, tha Selmanaj në Klan.