Rikthehet bora në Kosovë

Janë rikthyer sërish reshjet e borës në Kosovë.

Përpos në Brezovicë edhe në disa vende tjera malore ka rënë borë. Mësohet se borë ka rënë edhe në Dragash dhe në disa vende tjera.

/Gazeta Blic/