Qeveria merr vendim për hapjen e shkollave

Në mbledhjen e Qeverisë është miratuar vendimin për masat e reja kundër antiCovid.

Në mesin e tyre dhe vendimi për hapjen e institucioneve publike dhe private të arsimit.

–Institucionet publike dhe private të arsimit të vazhdojnë aktivitetin e tyre në mënyrë të rregullt sipas udhëzuesit të përkohshëm për aplikimin a masave për parandalimin dhe luftimin e COVID – 19 në institucionet e arsimit të të gjitha niveleve.