Qe një javë është zhdukur një vajzë nga Podujeva

Një prind nga Sfeqla e Podujevës e ka raportuar sit ë zhdukur vajzën e tij.

Ai ka deklaruar se vajza ka dal nga shtëpia më 4 shkurt dhe që nga ajo ditë nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Njoftimi i plotë i policisë:

PERSON I ZHDUKUR/Fsh. Sfeqel, Podujevë, 04.02.2021-19:00. Më, 10.02.2021 ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovar e është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.