Punimet në ndërtimin e Sheshit të ri në Podujevë | PAMJE

Në Podujevë kanë filluar punimet në realizimin e projektit të ndërtimit të Bulevardit dhe sheshit “Sheshi i dëshmorëve” në qendrën e qytetit.

Qendra e qytetit të Podujevës është e mbyllur për qarkullim të automjeteve, konkretisht nga objekti i vjetër i komunës deri te Beni Dona.

Komuna e Podujevës ka bërë të ditur se janë duke vazhduar punimet për ndërtimin e Bulevardit dhe “Sheshit të Dëshmorëve” në këtë pjesë të qytetit me intenzitet të shtuar.

Ekipi i PodujevaPRESS-it sot ka bërë disa foto nga qendra e qytetit ku shihet se nga udhëkryqi i njohur si te “Kimi” e deri tek Beni Dona, kompania e kontraktuar ka filluar gërryerjen dhe largimin e asfaltit dhe trotuareve si dhe janë vendosur gypat nëntoksorë.

Për më shumë po sjellim disa pamje: