Punime në rrjet, në këto zona të Podujevës do ketë ndërprerje të shumëta të rrymës

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1  (kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësit linjor 10 kV.

Artikulli paraprakVetura, telefona, skica e certifikata të pronës – Krejt çka u kap në operacionin ‘Brezovica 6’ në Podujevë
Artikulli tjetërGrevë nuk ka prandaj Komuna e Podujevës ofron shërbime administrative për qytetarët e komunave të tjera