Publikohet lista, këta janë noterët e rinjë nga Podujeva (EMRAT)

0

E enjtja ka qenë dita e fundit për ankesa për kandidatët e pakënaqur me rezultatet e publikuara në fillim të kësaj jave, në provimin me shkrim për noterë.

Gjithsej 584 kandidatë, të ndarë në tri grupe nga përafërsisht 200, që i ishin nënshtruar provimit, 214 prej tyre e kanë kaluar.

Paraprakisht, ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, kishte emëruar anëtarët e komisionit dhe zëvendësit e tyre për këtë provim, ndërsa kryetar ishte caktuar ish-kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, tani gjyqtar, Nehat Idrizi.

Nga komuna e Podujevës provimin e noterisë e kanë kaluar pesë (5) persona:

Ardonë (Fazli) Bahtiri

Bardhyl (Milaim) Uka

Doruntinë (Fadil) Dushi

Teuta (Ahmet) Asllani-Shala

Valmire (Shefqet) Muzaqi

Më poshtë e gjeni listën e plotë me emrat e kandidatëve që kanë kaluar provimin e noterisë.