Provokon vajza seksi e Mimoza Mustafës (Foto)

Fëmijët e këngëtarëve jo rrallëherë kanë marrë vëmendje të mediave.

Kështu edhe Rozafa Kryeziu, vajza e çiftit Mimoza Mustafa dhe Shkumbin Kryeziu, tashmë është bërë një emër i lakuar nëpër media.

Ajo më shumë se për gjithçka,  flitet për pamjen e saj, ndërsa linjat seksi shpesh i shfaq, siç ka bërë edhe këtë herë, shkruan ‘Magazina.al”

Në fotografinë e fundit të publikuar në rrjetet sociale, Rozafa shihet mjaft seksi, ku përparësi i ka dhënë shfaqjes së gjoksit të saj./Magazina.al/

rozi