Projekti superekskluziv i Behgjet Pacollit në bregdetin e Shqipërisë (Video)

Në kufi me parkun e Divjakës, që gjendet në qytetin e Fierit, është projektuar të ngrihet një kompleks turistik 3300 metra katrorë. Bëhet fjalë për një resort të përmasave të mëdha, i cili do ndërtohet nga biznesmeni i njohur kosovar Behgjet Pacolli.

Në faqen zyrtare në internet të kompanisë “Mabetex” është bërë publik projekti, bashkë me fotot se si do të jetë dhe hapësirën që do të zë.

Siç thuhet në projekt, resorti do të shtrihet në mbi 1170 hektarë dhe do të ketë 7 km plazh.

Po ashtu, në këtë Park Nacional, do të ketë mbi 60 villa e dhjetëra hotele me 5 yje. Në të do të realizohen ishuj e oaza.

Për më shumë, shihni videon e mëposhtme: