Prezantohet hulumtimi “Ndikimi i peshës së çantave tek fëmijët”

0

Sot prezantohen të gjeturat e hulumtimit “Ndikimi i peshës së çantave tek fëmijët e shkollave fillore dhe të mesme të ulëta” të organizuar nga Instituti EdGuard.

Konferenca do të mbahet nga ora 10:00, në qendrën informative dhe kulturore të BE-së,

Prezantimi i të gjeturave do tu pasohet nga dikutimi me panelistët Lah Nita, këshilltar politik në MASHT, Besa Shahini, drejtoreshë Pneumi për Arsim dhe Ali Alija, Fizioterapeut