Policia në gjumë, në qendër të qytetit në Podujevë veturat parkohen trotuareve (Foto)

Edhe pse sot ishte ndërmar një aksion nga policia në qendër të qytetit, po del të jetë një spektakël nga këta të fundit përshkak se gjatë mesditës qyteti ka frekuentim të lartë.

Por siq dihet rregullat e komunikacionet duhet të vlejnë 24h, dhe parkimi veturave nëpër trotuara pengon lëvizjen e lire edhe kështu e vështirsuar për shkak të motit të lig.

Falenderojmë qytetarin që na i dërgojë fotot.

Artikulli paraprakPolicia e Podujevës në aksion për t’i liruar trotuaret (Foto)
Artikulli tjetërE vërteta tronditëse që fshehin njerëzit me sy blu