Podujevë, zhduket një vajzë

Një qytetar ka raportuar në Polici në Podujevë për zhdukjen e së bijës.

Sipas ankuesit, vajza është është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rasti, i cili po trajtohet si person i zhdukur, është duke u hetuar.