PODUJEVË: Tre mësimdhënës dhe nëntë nxënës të infektuar me Covid-19

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi i Komunës së Podujevës (KKSB) ka mbajtur mbledhjen e rregullt në të cilën ka shqyrtuar situatën e sigurisë dhe gjendjen me pandeminë Covid-19 në komunë, njofton PodujevaPRESS.net

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në mbledhjen e sotme, të cilën e kryesoi Kryetari i Komunës, Shpejtim Bulliqi, ka shqyrtuar gjendjen e sigurisë në komunë dhe është informuar lidhur me gjendjen e pandemisë Covid-19 dhe ka miratuar Planin e punës së KKSB për vitin 2021 dhe informatën për aktivitetet e KKSB për vitin 2020.

Drejtori i Drejtorisë së Arsimit, Avni Fetahu, tha se mësimi nëpër shkollat e komunës së Podujevës është duke u zhvilluar sipas skenarëve të përcaktuar nga Ministria e Arsimit për mbajtjen e mësimit në kohë pandemie.

Drejtori Fetahu tha se aktualisht janë tre mësimdhënës dhe nëntë nxënës të infektuar me Covid-19.