Podujevë: Temperatura 30 gradë celsius kurse produktet e qumshtit po shiten në rrugë

Tregu i gjelbër i Podujevës vazhdon të mbetet i zbrazët. Ndërkohë që shitësit e pemëve dhe perimeve i zënë trotuaret e rrugët me mallra të tyre.

Komunarët e Podujevës kanë dështuar të realizojnë premtimin e dhënë se “të gjithë shitësit e rrugëve do të vendosen në tregun e ri në muajin maj të vitit 2017”. Prej atëherë kanë kaluar shumë vite dhe asnjë ndryshim nuk ka ndodhur: shitësit janë në rrugë e tregu i zbrazët.

Komuna e Podujevës nuk e ka mbajtur premtimin, Tregu i Gjelbër rrinë i mbyllur ndërsa ushqimet shiten rrugëve. Ky lloj i zhvillimit të biznesit mund të jetë me rrezik për konsumatorët nga rrezkiu i ekspozimit të produkteve në prani të gazërave që lirojnë automjetet dhe nga pluhuri i rrugës. Temperaturat tani në ora 10:00 janë 29 grad Celsius në Podujevë.

 

Artikulli paraprakArrestohet shoferi i autobusit për aksidentin fatal në Podujevë
Artikulli tjetërKolona te gjata në magjistralen Podujevë-Prishtinë