PODUJEVË: Sot në këto 12 fshatra do të ketë reduktime të rrymës

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit thuhet në njoftimin e lëshuar nga KEDS, transmeton PodujevaPRESS.

Më 14.02.2017 në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010)  prej orës 09:00 deri në orën 09:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibovc, Penuhë e Ulët, Penuhë e Epërme, Lluzhan, TS Kasablanka Privat, Shakovicë, Sallabaëj, Majac, Lupç i Epërm, Popovë, Bulliqët dhe Potok.
Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i TS10/0.4kV  sipas raportit teknik me numër 1414, të  datës 10.02.2017  në fshatin Penu komuna e Podujevës.