PODUJEVË: Sa vota mori LVV, LDK dhe PDK në qytet |LISTA

Dje janë mbajtur zgjedhjet e jashtëzakonshme në Republikën e Kosovës, ku sipas rezultateve preliminare të publikuara nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve del se ka fituar bindshëm Lëvizja Vetëvendosje, njofton PodujevaPRESS.net

Vetëvendosje ka fituar edhe në Podujevë dhe në bazë të rezulateve del se kjo parti ka fituar 23,062 apo 59.45%. LDK ka marr 9,366 vota apo 24.14% kurse PDK ka marr 4,478 vota apo 11.54%.

Por kush sa vota mori në qytet në Podujevë, kun ë zgjedhjet e djeshme kanë votuar rreth 12 mijë persona.

Sipas rezultateve të deritashme të publikuara nga KQZ del se LVV ka fituar 7,754 dhe ka dal subjekti i pare në qytet e pasuar nga LDK me 3,013 dhe PDK 1,195 vota.

Më posht janë rezulatet e qendrave të votimit në qytetin e Podujevës: