PODUJEVË: Punimet nuk u kryen mirë, kompania detyrohet të bëjë ri-rregullimin e hyrjeve të banesave

Kompanisë e cila ishte kontraktuar në verën e kaluar gjatë fushatës zgjedhore në Podujevë për rregullimin e hyrjeve të objekteve banesore në qendër të qytetit, duket se i ka dal punë, njofton PodujevaPRESS.net

Komuna e Podujevës nuk ja ka pranuar punimet e kryera kësaj kompanie pasi që punimet janë bërë vetëm shkel e shko, dhe pikërisht për këtë komisione e ka detyruar të bëjë ri-rregullimin e këtyre hyrjeve.

Vlera e kontratës së këtyre punimeve sillet rreth 100 mijë euro.

Për më shumë shikoni pamjet: